Locuiesc in Sectorul4 as dori sa ma ajutati cu o problema.
Am o vecina in curte care nu are zugravit in casa de vreo 20-25 ani si cand deschide usa miroase in ultimul hal, aduna cam tot ce aruncam noi in gunoi si strange in casa.
mai are si caini care cred ca sunt bolnavi, intr-un timp aveau decat jumate de blana pe ei restu era cazuta.Atunci cand deshide ea usile noi suntem obligati sa stam cu geamurile si usile inchise ca miroase foarte urat.
Nu stiu la cine as putea apela, doar dumneavoastra daca ma puteti ajuta.
Sper sa aveti timp sa imi raspundeti si mie poate exista o solutie si pentru problema mea.
Va multumesc anticipat
Am avut si din pacate inca mai am un caz asemanator si in blocul in care locuiesc. Spun asemanator pt. ca respectiva femeie(sa nu-i spun creatura) tine nu mai putin de 6 pisici intr-un apartament de 34m patrati. :stunned:
Am facut aceleasi sesizari ca si dvs. insa am primit raspuns si de la Primarie si de la DSV/DSP ca respectiva sesizare trebuie adresata catre Politia de Proximitate. Dupa ce am trimis sesizarea si catre acestia s-au prezentat extrem de repede la fata locului doar ca nu li s-a deschis usa! In schimb dupa aceasta "vizita" femeia a inceput sa-si mai curete si aeriseasca apartamentul dar nu pentru multa vreme.
Prin urmare.... sfatul meu Politia de Proximitate sau Comunitara, in functie de caz! :)
Buna seara.In raport de cele sustinute referitor la varsta si starea generala a vecinei ,incercati sa contactati serviciul specializat din primarie,cel de asistenta sociala .Totodata incercati contactarea directa a serviciului Autoritatea de sanatate publica sub aspectul focarului real de infectie cauzat si intretinut de aceasta .Eforturi directe ale dvs exista posibilitatrea sa sensibilizeze mai rapid lendoare si dezintersul autoritatilor care prefera programul de lucru sa il petreaca in birou cu aer conditionat,o cafea+tigara decat sa faca deplasari la nevoiasi si cazuri speciale.insistati personal la autoritati pentru ca hartiile sunt sortite prafului nu solutionatului.
:offtopic: "Eratele" se fac prin editarea mesajului deja postat. Multumesc. A.L.