avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecina

Locuiesc in Sectorul4 as dori sa ma ajutati cu o problema.
Am o vecina in curte care nu are zugravit in casa de vreo 20-25 ani si cand deschide usa miroase in ultimul hal, aduna cam tot ce aruncam noi in gunoi si strange in casa.
mai are si caini care cred ca sunt bolnavi, intr-un timp aveau decat jumate de blana pe ei restu era cazuta.Atunci cand deshide ea usile noi suntem obligati sa stam cu geamurile si usile inchise ca miroase foarte urat.
Nu stiu la cine as putea apela, doar dumneavoastra daca ma puteti ajuta.
Sper sa aveti timp sa imi raspundeti si mie poate exista o solutie si pentru problema mea.
Va multumesc anticipat
Adica bunica lui ..Cabral ii este ruda vecinei dvs. ? sau doar face un act de caritate? Ciudat ca nu s-a plans ca o mai doare cate ceva, la starea de igiena in care traieste...Cred ca tot cei de la primarie ar trebui sa ia atitudine si eventual, daca se constata ca este lipsita de discernamant , are si o situatie materiala precara, ar putea fi instituuite si unele masuri de protectie siciala .
Da este ruda(bunica) lui Cabral...Nora vecinei, adica mama lui Cabral ii aduce mancare cel mai des....Vecina mea fiind de atatia ani in mizeria asta numai simte nimic si nu a fost deloc bolnava...Parintii mei au mai incercat pana acum sa faca reclamatii cam peste tot dar fara niciun rezultat..O sa incerc la primarie dinou si voi sta pe capul lor sa ne ajute,nu mai suportam mirosul si nici nesimtirea ei..As mai avea cateva lucruri de spus despre ea, ce fel de om este dar ma abtin
Incercati cu o sesizare la Directia de sanatate publica sau Autoritatea de sanatate publica . Gasiti pentru fiecare judet sau sector adresa lor de e-mail. Am avu 2 situatii asemanatoare si pe aceasta cale am rezolvat . Au venit de fiecare data intr-un termen de 2-3 sapatamani, 2 inspectori asistenti de igiena. Au constatat, au incheiat un PV , au revenit, au solicitat sprijinul rudelor mai tinere si acum e ceva mai bine.
Am trimis sesizarea pe e-mail in acelasi timp la mai multe institutii ca sa se stie. Asa ca am primit raspuns de la primarie, prefectura, politie ... ca sesizarea mea fost trimisa spre rezolvare la Directia (Autoritatea) de sanatate publica.
Incercati si dv.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2009
Adriantot, moderator
multumesc frumos de ajutor si o sa incerc si cum ma-ti indrumat.o sa revin cu vesti....O seara placuta
domnilor si doamnelor nu stiu ce sa ma mai fac cu vecina asta#-o.....de trimis mesaj si pe email la primar am trimis dar niciun raspuns, la cei la care m-ati sfatuit dumneavoastra sa apelez nu mi-au dat niciun raspuns....bagi ca azi i s-a spart teava de apa si stam de cateva ore fara apa si tatal meu incearca sa remedieze problema:((....la noi apa din toata curtea numai noi o platim ca ea nu se sinchiseste, iar apa este pe numele mamei ei moarta de 20ani cum se poate Doamne asa o mare nedreptate si sa nu ma asculte nimeni???:(...la cine mai apelez???:((

Alte discuții în legătură

Vecin turbulent Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Ma confrunt cu o problema mai delicata! As avea nevoie de un sfat avizat. Avem in scara unde locuiesc un vecin bolnav psihic (credem noi) care e foarte ... (vezi toată discuția)
Miros pestilențial de la vecin kanai kanai Bună ziua, aș vrea să intreb care ar fi calea de urmat în următoarea situație: de ceva vreme (cel puțin un an), din apartamentul unei vecine vine un ... (vezi toată discuția)
Igrasia in apartamentul vecinului diana-alina diana-alina Unde trebuie sa am adresez ca sa pot face o reclamatie impotriva vecinului, care este un focar de infectie, deoarece are peretii plini de igrasie, cand ... (vezi toată discuția)