avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... TERASA BAR
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

TERASA BAR

Buna ziua
Am un bar deschis la parterul unui bloc destinat pentru spatii comerciale nu transformat din apartament in spatiu comercial si as dori sa deschid o terasa in afara barului.Cei de la Primarie au fost in prealabil de acord dar a aparut o plangere de la un locatar unde au semnat si alti locatari ai blocului respectiv ca sant impotriva sa deschid terasa .
Am fost la Primarie sa vad daca imi pot arata plangerea si cine a facut-o si a semnat dar mi s-a spus ca nu imi pot divulga numele celor care au facut si semnat plangerea.
As dori sa va intreb daca din punct de vedere legal pot sa cunosc semnatarii plangerii pentru a putea sa discut cu ei sa incerc sa obtin aprobarea lor cum pentru a putea deschide terasa.Cand a chemat pe domnul Primar la fata locului,(reclamantul care a initiat plangerea ) nu au fost decat 2 persoane din bloc la discutii iar eu nu am fost anuntat ca se va discuta acest aspect.
Am investit multi bani si datorita pandemiei nu am putut functiona numai o saptamana iar statul nu ma ajuta cu nimic din punct de vedere financiar ,firma fiind SRL.
Am iarasi o intrebare: Daca barul e deschis intr-un spatiu destinat activitatilor comerciale si locul de langa bloc e pe domeniul public,mai este nevoie de acordul vecinilor sa pot deschide o terasa in fata barului sau e suficienta autorizatie de la Primarie ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua la parterul blocului in care locuiesc , in bucuresti ... Chris CRISTINA Chris CRISTINA Buna ziua La parterul blocului in care locuiesc , in Bucuresti , sector 2 se afla un spatiu comercial este prevazut astfel din constructie .Din nefericire ... (vezi toată discuția)
Functionare firma in spatiu comercial la parter bloc locuit mobinstal mobinstal La parterul blocului in care locuiesc ( etaj 1) sunt spatii comerciale . Pana in acest an , toate firmele care isi desfasurau activitatea , solicitau acordul ... (vezi toată discuția)
Local la parterul blocului nicolaebalta nicolaebalta Buna ziua. As dori sa stiu ce lege stipuleaza necesitatea acordului locatarilor pentru deschiderea unui local cu destinatie comerciala la parterul blocului. ... (vezi toată discuția)