avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie proprietari

buna ziua.
pe timpul verii stam la casa.am facut cerere la asociatie sa ma scoata de la intretinerea la bloc(sunt trecuta 0 si 4 persoane temporar).familia noastra e compusa din 4 persoane.decat eu trec ocazional pe la boc.e legal sa ma treaca 4 persoane temporar?
alta problema ar fi ca la un apartament stau 4 persoane iar la intretinere dunt trecuti 0 si 1 temporar.nu este corect! ce se poate face in aceasta privinta sa fie trecuti.eu ca sef de scara am spus la asociatie....dar nu s.au luat masuri.
multumesc si astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: mihadari , utilizator 23:24, 30 Mai 2020
Ce inseamna "temporarar" ?Disp L nr 196/2018 prevede concret obligatia asociatiei de proprietari sa inregistreze in evidenta de calcul cote lunare de intretinere persoanele care locuiesc provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu
Legal;,daca ati informat oficial asociatia de proprietari ca in perioada X urmeaza sa nu locuiasca nimeni in condominiu,ar trebui sa va fie calculate strict cote comune
ne trece la intretinere 0 si 4 temporar( pe aceasta peroada in care noi nu locuim acolo.deaceea va intreb este legal ce fac dansii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedeclarati la cheltuieli ! daca pe scara blocului locuiesc persoane singure, bolnave si ... corinacondor corinacondor Daca pe scara blocului locuiesc persoane singure, bolnave si au ingrijitor zilnic cate 4 -6 ore pe zi, uneori si noaptea , cum influenteaza situatia declararii ... (vezi toată discuția)
Vecini netrecuti la intretinere anna_filomela anna_filomela Buna ziua, Avem foarte multe vecini care nu sunt trecuți la întreținere, deși am luat legătura cu administratorul ,nu ia nicio măsură în acest sens. ... (vezi toată discuția)
Scoaterea de la întreținere a unei persoane J. Ana J. Ana Bună ziua! Cu cât timp înainte trebuia sa anunț ca de la 01.03.2020 o persoana nu mai locuieste la adresa, deci sa fie scoasa de la ... (vezi toată discuția)