,,Consiliul European și-a dat acordul! Parlamentul European va vota Pașaportul Covid pe 28 aprilie 2021"
,,Pașapoartele verzi vor fi emise de fiecare stat membru, inclusiv Islanda, Norvegia, Lichtenstein și Elveția, până la jumătatea lunii iunie. Scopul acestor pașapoarte este da a facilita călătoriile între țările eurpene integrate în program , respectiv, pentru persoanele vaccinate, care au avut rezultat negativ la testul PCR, informează Loyalty Lobby."
[ link extern ]
Europa pare sa accepte alternativ vaccinarea cu testul PCR pentru călătoriile interstatale.
Pana în prezent exista vreun caz de infectare a unei persoane de catre o persoana vaccinata cu rapelul facut sau fără rapel?
,,Cazul lui Alexandru Arșinel, care s-a infectat cu Covid-19, nu a fost dovada ineficienței vaccinurilor, ci din contră, susține medicul Adrian Marinescu.
"Eu cred că se întâmplă exact invers, e dovada că dacă mă vaccinez și apoi mă infectez, nu voi face boala, nu voi face o formă severă, nu voi avea complicații. Vorbesc aici de persoane vulnerabile, de vârstnici, de cei cu boli cronice, care dacă s-ar infecta și n-ar fi vaccinate ar avea o probabilitate mare să facă forme severe și să-și pună viața în pericol. Deci până la urmă vaccinul înseamnă o probabilitate mai mică de a mă infecta, dar și dacă mă infectez ceea ce contează este că nu voi face formă severă. De fapt, acesta este obiectivul, de a-i proteja pe cei vulnerabili. E un obiectiv individual pentru cel vulnerabil și bineînțeles la nivel de masă, în momentul în care imunizarea este extinsă duce la ceea ce ne dorim cu toții, adică la întoarcerea la normalitate", a declarat Marinescu la Digi24.""
[ link extern ]
Pana în prezent actorul Arsinel nu a avut nevoie de oxigen ceea ce este promițător.