Cu privire la rusi eu am o mare nedumerire.
De ce nu s-au interesat în mod corespunzător de situatia cu noul coronavirus din China la momentul oportun.
Par ca au fost surprinși de noul coronavirus precum autoritățile române ca atunci ninge în luna ianuarie...in România...
,,MAE se alătură demersului SUA de condamnare a atacurilor cibernetice asupra platformei Orion a companiei SolarWinds, după ce Washingtonul a anunţat că atribuie Serviciului rus de Informaţii Externe atacurile cibernetice SolarWinds, care au vizat instituţii guvernamentale americane."
[ link extern ]
În acest context, contează foarte mult ce.tara iese prima.din pandemie.
Marea Britanie și Israel par sa fi ieșit din pandemie dar nu fac parte din UE.
Rămâne de vazut daca au ieșit deoarece de abia se afla in teste...
Mie imi.pare un mare circ cu efect imprevizibil daca lași un virus sa te invadeze și apoi nu mai.poti scapa de el
,,Cu un mare avantaj în cursa vaccinurilor, Rusia - singura țară din lume care a aprobat al treilea vaccin împotriva coronavirusului - a
vaccinat doar 2,2 milioane de persoane cu cel puțin una dintre cele două doze, relatează Mediafax."
,,La jumătatea lunii august, Rusia lansa Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului din lume. La vremea respectivă, oamenii de știință puneau la îndoială vaccinul, deoarece a fost înregistrat înainte ca rezultatele studiilor din faza a treia să fie puse la dispoziție. De atunci însă s-a constatat că are o eficacitate mare și a fost aprobat pentru utilizare în aproximativ 30 de țări."
[ link extern ]
În concluzie, rusii nu stau bine la.nivel național.cu vaccinarea propriului sau popor.
Probabil ca a vaccinat numai armata, în principal.
Au fost generali vaccinați in luna august 2020.
Așadar, una peste alta, Rusia nu prea avea interes sa nu fie luata prin surprindere de.noul coronavirus.
Este totuși ciudat că se afirma ca doar 2 milioane de oameni au fost vaccinați
Daca si-au vaccinat armata ar trebui ca vaccinul sa fie eficient.
Măcar pentru cei vaccinați, nu?
Asa ar fi logica lucrurilor...