avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu vreau sa ii tin partea lui Arafat cu privire la evacuarea celor din spitalul Foisor noaptea trecuta dar este posibil sa vina un mare val de infectati care sa aiba nevoie de internari in spital si sa aiba nevoie de oxigen.
Am inteles ca in acest spital ar avea 90 de paturi pentru ATI.
Aceasta ar putea fi ratiunea evacuarii de urgenta a celor din acel spital ceea ce a starnit un mare val de indignare.
Daca cititi ce am expus in postarea precedenta aceasta pare a fi logica acestei miscari de mare urgenta a lui Arafat.

Eu totusi nu inteleg ca s-a intamplat cu spitalele acelea modulare.
Sunt full si acelea sau nu sunt folosite?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Aprilie 2021
Nu am inteles totuși de ce s-au ocupat de evacuarea spitalul Foișor noaptea.
A fost necesar sa ii ia rudele aflate la sute de km.

Astfel.de lucruri trebuie facute din timp.
Oare ei nu stiau ca vor avea nevoie de locuri suplimentare?
Ăștia chiar nu discuta intre ei?
Pare ca sunt fi foarte prost organizați la.nivel de comunicare chiar și între ei.
Este îngrijorător modul lor de organizare reacțiile atat de întârziate.

Am inteles ca au fost aduși 4 pacienți infectati cu Covid-19.

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Aprilie 2021
Se pare ca teoria conform căreia durata mai lungă a pandemiei ajuta pe unii in afaceri castiga teren.
Nu e vorba numai de România.

Spre.deosebire de criza mondiala din 2008 atunci când bogații au sărăcit fiind grav afectați, actuala pandemie i-a îmbogățit.

,,Studiu: Pandemia de coronavirus a dus la apariția a peste 200 de noi miliardari „made in China”

Practic, numărul miliardarilor chinezi în dolari aproape s-a dublat în ultimii cinci ani. În acest moment, China deține cei mai mulți miliardari (1058), urmată de SUA (696), India (177). Germania, Marea Britanie și Elveția au și ele peste 100 de miliardari, fiecare.

În total, în anul 2020, în ciuda pandemiei de COVID-19, 421 de noi miliardari au apărut în lume: o frecvență de 8 miliardari „creați” în fiecare săptămână."

[ link extern ]

Miliardarii insa nu din masti sau produse farmaceutice s-au îmbogățit și mai mult.ci din alte afaceri.

Este curioasa apariția a 200.de.miliardari chinezi.
Ei sunt însă și asociati cu statul în afaceri din câte am înțeles.

86 de miliardari chinezi fac parte din parlamentul.chinez.

Pe mine ma mira ca miliardarii chinezi au câștigat atat de mult și nu ca au câștigat.

Este interesant și fenomenul îmbogățirii în pandemie în timp ce criza mondială din 2008 i-a afectat grav pe miliardarii lumii.

Daca mai tine pandemia un an le va mai creste averile cu 30% și daca va mai tine 2 ani vor creste probabil cu 60% în miliarde de dolari.

Și în Europa situatia este la.fel.
Nu iau în discuție România pentru ca este prea saraca la acest capitol al miliardarilor.
Ultima modificare: Duminică, 11 Aprilie 2021
La spitalul Foișor trebuia operata o doamna care risca sa paralizeze fără o intervenție chirurgicala urgenta.
Se pare ca va rămâne neoperata ceea ce nu este deloc in regulă.

Daca va paraliza statul.roman poate fi găsit vinovat.

Se.pare ca ăștia nici nu se informează deloc sau pur și simplu nu ii interesează.

Ce parere aveti?
UK atinge astazi procentul de 70% de.persoane imunizate prin vaccin si prin boală.
Sa vedem ce va fi acolo mai departe.

În Manaus, Brazilia, erau peste 70 % de persoane trecute prin boală și a apărut tulpina braziliana care a dus totul ca la începutul pandemiei pentru ei.

Unii credeau ca s-au imunizat prin boală dar nu a fost asa...

Și dr. STREINU CERCEL a crezut la fel la începutul pandemiei...

Noi deocamdată avem grave probleme cu tulpina britanică.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)