Doamna doctor, as vrea sa va intreb ce restrictii ati vedea dvs. ca fiind eficiente in actualul context pandemic.
Ne aflam intr-o situatie in care protestele vor tot continua dupa cate observ eu.
Deci, ceva trebuie schimbat si mie imi pare ca ar fi necesar a se proceda in acest mod.
Va pare in regula ceea ce ar dori protestatarii, si anume, sa nu mai existe obligativitatea purtarii mastii de protectie pe strada?
Bineinteles ca, unii oameni vor purta masca de protectie in continuare doar ca nu ar mai fi obligatoriu.
Inchiderea magazinelor in conditiile date va pare ceva eficient?
In situatia actuala cu protestele din strada se va accelera si imunizarea naturala intr-o oarecare masura pentru ca vor exista si infectari daca exista persoane infectate printre protestatari.
Este posibil ca multi dintre protestatari sa nu vrea sa se vaccineze.
Ar ajuta acest lucru in ceea ce priveste imunizarea naturala a populatiei pe zone si la reducerea in timp a fenomenului pandemic pe zone?
a) pe localitati
b) in Romania
Implicit, s-ar ajunge la o atingere a cotei de 50%-70% a imunizarii populatiei ceva mai repede decat in mod normal dupa cum se misca lucrurile acum?
Majoritatea covarsitoare a protestatarilor sunt persoane foarte tinere sau tinere.
Poate raspunde la aceste intrebari oricine doreste.
,,Pașapoartele de vaccinare vor putea stabili unde poți merge și ce poți face. Așa arată noua normalitate"
,,Inițiativa , condusă în mare parte de Departamentul SUA pentru Sănătate și Servicii Umane, a căpătat avânt pe măsură ce un număr tot mai mare de companii și locații, de la cinematografe și restaurante la linii de croazieră și echipe sportive, au spus că vor dovada vaccinării înainte de a-și deschide ușile, anunță TheDefender."
[ link extern ]
Nu am inteles daca imunizarea naturala prin boală se mai ia în seama.
Prof. Rafila, de pilda, nu s-a vaccinat pentru ca a trecut prin boală și are anticorpi.