Stiti ca eu am mai emis niste teori de acest fel in urma cu mult timp.
Inca un studiu sustine ca raceala inlatura coronavirusul.
,,Virusul care provoacă banala răceală are abilitatea de a îndepărta SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, arată un studiu efectuat de cercetători de la Universitatea din Glasgow, publicat în Jurnalul de Boli Infecțioase (Journal of Infectious Diseases), relatează BBC."
,,Cercetătorii au inițiat studiul plecând de la o informație cunoscută: unele virusuri „luptă” cu celelalte pentru a supraviețui, ca să fie ele cele care cauzează infecția. Concluzia oamenilor de știință de la Universitatea din Glasgow este că rinovirusul „păcălește” coronavirusul atunci când se află în același mediu. "
,,Astfel, când acestea au fost eliberate în „organism” în același timp, doar rinovirusul a avut „succes”. Când rinovirusul a fost eliberat cu 24 de ore înainte, COVID nu a putut să intre, iar când SARS-CoV-2 a fost eliberat primul, rinovirusul l-a „detronat”.
„SARS-CoV-2 este inhibat de rinovirus. Este foarte interesant, pentru că avem o prevalență a acestui virus, care ar putea stopa infectările cu COVID”, a spus dr. Pablo Murcia, pentru BBC News."
[ link extern ]
Exista insa si o mare problema in caz de lipsa a testarii si au si murit destui oameni din acest motiv intrucat coronavirusul se aseamana foarte mult cu o raceala in unele cazuri.Este un virus deosebit de inselator.A pacalit multi medici din Romania prin ianuarie-februarie 2020, dar, nici nu au fost atenti la detalii medicii respectivi.
Oamenii au crezut ca erau raciti si erau infectati cu noul coronavirus si au murit.
Este foarte posibil ca virusii naturali sa atace tare virusii artificiali, era teoria mea.
Sau, un virus care vrea sa atace nenatural va fi atacat de virusii naturali.
Este tot aia dar altfel spus.
Este greu ca un virus care sa insele anticorpii umani sa poata insela absolut tot.
Este insa bine ca avem vaccinul pentru ca raceala nu tine mult timp.