"Rata de incidență COVID în București a ajuns la 6,64 la mie. O decizie fermă a autorităților privind scenariul de funcționare a școlilor este așteptată până vineri"
[ link extern ]
,,De asemenea, de la pragul de 6 la mie, se instituie carantina de noapte în weekend. În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, persoanele nevaccinate nu pot ieși din casă între orele 20.00 – 5.00 decât pentru câteva motive întemeiate. În aceste zile, magazinele se închid la ora 18.00.
În plus, sunt interzise nunțile, botezurile, se închid cinematografele, sălile de spectacole, teatrele, sălile de fitness."
‐-----------
Ar trebui ca magazinele sa se închidă normal.
Iarăși o sa fie înghesuială.
Deja a fost astăzi aglomerație.
Eu cautam ceva si nu găseam dar lumea era deja disperată.
Cinematografele ar trebui lăsate deschise.
Vroiam sa vad noul film cu James Bond.La cati vaccinati sunt nu cred ca ar fi aglomerație in sala.
Englezii au apucat sa îl vadă.
Cred ca nu am mai fost la.cinematograf din 2019.
De ce nu ar putea întra vaccinatii in cinematografe?
Se.pastra distanta între scaune.
Sper sa ii duca capul pentru ca ar trebui procedat asa cum se va proceda la restaurante.
Insa, se pot teme ca va iesi scandal dacă unii vor întra la cinematograf și altii nu.
Ar trebui sa fie jandarmi pe acolo ca să calmeze spiritele.
Am trecut astăzi și prin centrul istoric.
Era gol.
Niște tineri de vreo 20 de ani faceau bășcălie și se întrebau dacă vor putea manca shaorma dacă nu sunt vaccinați.
Nu știu daca au mâncat sau nu...
Referitor la.nunti, nu cred ca mai aveau cum sa se vaccineze în timp util nuntașii.
Poate ca este mai bine asa.
Ca sa dea încredere în vaccinare trebuie sa lase liber lucrurile.
Ce sa înțeleagă vaccinații dacă se închid cinematografele și sălile de fitness...?
O spun eu care ma feresc de noul coronavirus si nu am mai fost din decembrie 2019 la cinema...
Se alimentează și zvonurile ca cei vaccinați se infecteaza mai mult decât cei nevaccinați ceea ce este eronat, în opinia mea.