,,Eliminarea testelor pe care o aveau la îndemână cei nevaccinaţi pentru a participa la evenimente reprezintă o ameninţare uriaşă, spune medicul Octavian Jurma: „abia acum avem discriminare cu adevărat”.
[ link extern ]
Deja nu mai contează.
Mie imi e simpatic acest medic dar aici greșește.
S-a pierdut orice control și era de așteptat sa fie asa.
Nici nu are sens sa mai aflam cati sunt infectati.
Trebuie doar ca oamenii sa se ferească și atata tot.
Cred ca, campionii care nu cred în Covid-19 și în vaccinare se găsesc în Bragadiru.
,,Orașul Bragadiru (Ilfov) este în fruntea localităților după rata de infectare, indicatorul trecând luni de 15,4 la mie. Orașul Voluntari este pe locul al doilea cu peste 13,4 la mia de locuitori, urmat de Popești-Leordeni, cu 13,4 la mia de locuitori. În total, miercuri erau 25 orașe care depășeau pragul critic de 8 la mie, cel mai bine stând orașul Moinești, cu 3,03 la mie."
[ link extern ]
Nici Bucureștiul nu sta bine.
Sunt acord cu Arafat.
Ar fi inutila carantinarea Bucureștiului.
Haosul nu mai poate fi oprit, zic eu.
[ link extern ]
Insa, daca parlamentul se întrunește sa dea jos guvernul și USR face congres cu 5000 de oameni ce sa mai înțeleagă oamenii?
Exista sau nu Covid-19 dacă cei aflați sus se aglomerează aiurea...?
În fine, m-am si distrat azi când Ciolacu a fost întrebat dacă ar fi de acord sa fie prim-ministru Catu.S-a ofuscat și m-a amuzat.Macar avem circ.Cum sa fie doamna premier Catu când a fost dat jos de 281 de parlamentari.Cine credeți ca îl va vota din cei 281 de parlamentari,zicea el..Parea insa ca se temea sa nu fie votat Catu în parlament.Amuzant.
M-as distra teribil sa revină prim-ministru Catu.
Oricum,pana una alta tot el este...
La ce s-au grăbit sa se înghesuie în parlament chiar nu am inteles....
În plina explozie de infectari cu virusul Sars-Cov-2.
Poate ca...parlamentarii nu cred nici ei ca exista virusul...
Cine știe...