avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru CHKa: statistica tocamai am demonstrat ce usor este manipulata. Stiinta este acum in conflict, nu de partea a ce afirmati dvs.

In rest, se minte grosolan in presa. Asta nu mai e manipulare ci minciuna pe fata.
Exemple: La spitalul Foisor in momentul in care erau peste 20 de paturi libere presa declara ca nu mai sunt locuri,
Mi-au dat colegii filmare. Au dat-o si celor din afara unde se intampla la fel.
Mangalia-spital gol, liber.
Urziceni-numai vaccinati spitalizati.

Mai avem titluri cum ar fi:"copil infectat si decedat declarat mort de COVID, NEVACCINAT".
De fapt aflam ca era un tanar de 17 ani cu diabet care era de fapt vaccinat.

Mai avem stiri de felul"tanar de 21 de ani mort in Sibiu, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID"
Alt fake news. De fapt era o persoana de 71 ani. Au gresit si ei o cifra, ce sa-i faci.
Sunt sute daca nu mii de astfel de dezinformari care coverg inspre aceasi propaganda.
Mi-ar place sa vad o grupare independenta sau oameni din IT care sa le puna toate cap la cap. Doar ca ar face-o degeaba, ca nu poti difuza dovezile mai niciunde.

Mi se face lehamite ca am de-aface cu asa ceva si ca eu si colegii ne luam injuraturile de la oamenii care nu pot avea acces in spitale din cauza de niste pseudo-cauze. Practic se refuza tratamentul fara motiv. Asta o consider crima, imi pare rau. N-am cum sa fiu parte la asa ceva. Noi incarcam sa-i primim pe toti, peste protocoalele criminale. Asta e, sa ne dea afara daca n-o para careva.

Cu privire la vaccinare sau nevaccinare, problema ajunge sa fie una de instinct. Asta pentru ca datele stiintifice sunt foarte contradictorii. Pe de-oparte unii doctori sustin, altii nu vor nici sa auda. Omul ce sa mai creada?
Intervine instinctul de supravieturire. La unii acel instinct le va spune sa se vaccineze cu orice pret, la altii le va spune sa nu o faca nici in ruptul capului. Asta este, asa functioneaza organismul biologic. N-ai cum sa-i obligi pe unii sa se vaccineze sau pe ceilalti sa nu o faca. Asadar nu vad efortul zadarnic de a mai insista. Nu va duce decat la destabilizare. Pentru fiecare in parte va decide instinctul de supravietuire.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
Dr.M, utilizator
Eu am văzut ca în unele spitale au intrat și au filmat.
Ce televiziuni ziceti ca ar fi dezinformat?
Se pot da anumite date și care sunt primite fără a se putea face verificări concrete.

Am inteles ca orașul Sydney din Australia a ieșit din carantină după 180 zile.
Nu știu insa ce concept de carantină au folosit.
Au ajuns la 70% cu vaccinarea in oraș.
Este ceea ce doream eu sa vad de mult timp, sa vad precis pe oraș.

Vad ca au gândit bine acum autoritățile romane.
Asa ziceam și eu în aprilie 2020 ca ar trebui facut.

[ link extern ]
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu tot respectul , nu ati demonstrat NIMIC . Daca sustineti ca stiinta e acum in “ conflict “ , poate ne luminati si cu cine? pentru un conflict ai nevoie de minim doua parti ... Indiferent daca s-a gresit cu o cifra sau nu , este un om mort , una bucata decedat . Si conteaza la fel si cel de 21 ani , si cel de 71 , sunt la fel de ... oameni . Despre tanarul de 17 ani - care tot copil este pana la majorat - nu stiu de unde va informati dvs. , eu am vazut la tv. informatia completa - ca era diabetic si ca era vaccinat . Probabil difera de unde isi ia fiecare Sunt curioasa , cum procedati in respectiva unitate spitaliceasca , de vreme ce covidul vi se pare o “ pseudo-cauza “ ? puneti pacientii de-a valma , cu covid sau fara ? Ar fi onest sa dezvaluiti si care e aceasta , s-o ocolim cat putem de departe ... Un stat responsabil nu poate lasa o problema de sanatate publica la voia “ instinctului de supravietuire “ a fiecarui cetatean . Durerea mea ( si nu doar a mea ) este ca pare ca nu avem conducatori cu suficient curaj , suficient de responsabili , incat sa ia masurile ce se impun , si asa cum se impun : prin legi . Asa cum au fost luate in state civilizate , care acum duc o viata cvasi-normala , aproape fara nici o restrictie , oamenii isi vad de viata si de joburi , economia isi revine , iar noi ? pai noi vom avea si valul 5 , si 6 , si cine mai stie cate , pentru ca suntem marginiti la minte . Si vom mai trai ( ca tara ) inca o vreme pe datorie , pana cand nici imprumuturi nu va mai fi de unde sa luam . Nici productia nu va merge - daca ai un salariat bolnav , poate ai inca zece contacti care vor sta in concediu medical , iar daca ai mai multi infectati , in mai multe sectii , poti ajunge si in faliment - , nici invatamantul - s-a vazut ce face scoala on-line - nici nimic altceva ( ba - poate - activitatea de pompe funebre sa mearga bine , chiar foarte bine . Desigur , putem sa ne imunizam pe cale naturala , pe principiul “ scapa cine poate “ , cu imense pierderi de vieti , doar pentru ca nu ne duce capul sa profitam ( ca altii ) de ceea ce ne da stiinta secolului in care traim . Daca atata putem , ne-o meritam cu varf-si-indesat . Nu e deloc intamplator ca ratele mici de vaccinare in Europa se intalnesc fix in tarile foste comuniste . PS . NU va mai arogati calitatea de medic , ca nu crede nimeni ...
Poate sa fie medic.
Eu nu contest acest lucru.
Si medicii au anumite opinii care sunt mai greu de inteles.

Ati uitat ce aiureli ziceau prin februarie 2020?
Nu trebuia sa se ocupe medicii de aceasta problema Covid-19.
Raman la parerea mea si se vede ca nu am gresit.
Trebuia sa existe o persoana care sa stie exact ce are de facut in astfel de cazuri, o persoana care sa se ocupe exclusiv de probleme de acest fel daca lucrurile ar prezenta risc de a scapa de sub control.OMS era doar prima linie de aparare dar nu ultima.

Arafat nici macar nu avea timp de asa ceva deoarece el avea foarte multe pe cap.
Arafat trebuia sa se ocupe de ceea ce stie el sa faca cel mai bine.Salvari, pompieri, coordonari de acest fel pentru transportul populatiei.
Problemele legate de carantina depasesc orice medic civil.

Am auzit ca exista si medici care au anticorpi zero desi sunt vaccinati.
Oare chiar sunt vaccinati?
In fine, s-a creat o asemenea nebunie si un asemenea haos incat fiecare a crezut cate ceva si cei care au spus cele mai mari tampenii au fost crezuti si au castigat teren.

Daca am inteles eu bine, in anii 1800 se credea ca cei care se vaccineaza vor deveni vaci.
Este adevarat ca ne aflam in 2021 dar dupa cum se vede se credea de catre uni ca vor deveni maimute daca se vor vaccina, ca vor fi vaccinati cu ADN de maimute.Cineva a lansat o astfel de informatie falsa si a castigat mult teren la un moment dat.

Mai era varianta cu antenele 5 G si ca nu exista Covid-19 ci ca se vrea montarea acelor antene in liniste si oamenii trebuie tinuti in casa.Aceasta teorie falsa a fost foarte credibila pentru unii timp de cateva luni.

Inca mai sunt oameni care nu cred ca exista Covid-19.
@Claudiu ar trebui clar sa existe autoritate corespunzatoare pentru a actiona cand si cum trebuie. N-a existat si nu exista. Aici o dam in politic, unde avem pasare de probleme, lispsa de autoritate si completa lipsa de responsabilitate.
Pana la 1800 si vaci, avem peste 100 milioane americani infectati permanent cu SD40. Mica "greseala".
Iar la partea cu 5G-ul ... sa va fie clar ca orice camp energetic iti scade imunitatea mai mult sau mai putin. Cu energie directionata ca la 5G poti face chesti inimaginabile.

@CHKa mai bine te abtii. Nu intelegi lucruri elementare. Dl ala sau D-na a explicat foarte clar ce a explicat. Si a dat niste fapte verificabile. De ce nu verifici in loc sa comentezi degeaba ?

Acum bineinteles ca o sa apari sa spui nici eu nu-s expert in ale Telecomunicatiilor.
Dl avocat e mincinos, doctorul nu e doctor, expertul tehnic nu e expert. Bun, am priceput.. Toata lumea e proasta, nu?.
Bine ca e "desteapta" creatura aia de la americani care are 16 ani si nu stie daca-i fata sau baiat dar opinia ei conteaza mai mult ca a unui imunolog cu zeci de ani de experienta.
Asta ca sa va fie clara schema cu care functioneaza propaganda. Se pare ca urmati modeul.

Unde ati vazut stat responsabil ? Responsabil de ce ? Daca va referiti la vaccin, ghinion din nou. Primii cu probleme majore in acest sezon au fost aia cei mai restrictionati si cei mai vaccinati cum ar fi Israel.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)