Daca am inteles eu bine ce a zis Arafat, s-ar fi vaccinat 4 miliarde de oameni în lume.
Fata de rata de infectare ar fi necesar sa se ia masuri de protecție pentru nevaccinați.
Ei sunt de fapt niște victime care pot face alte victime.Aceasta este marea problemă.
A mai murit o tânără de 26 de ani, fără comorbiditati, din Bistrița-Năsăud.
Zilele.trecute au murit și 2 tineri de 24 de ani fără comorbiditati.
Nevaccinați.
Și un militar în vârstă de 40 de ani venit din Afganistan a supraviețuit acolo și a decedat de COVID-19 fără a avea comorbiditati.
,,Rata de infectare a ajuns, joi, în Bucureşti la 15,42 la mia de locuitori.Este cea mai mare incidenţă de la începutul pandemiei."
[ link extern ]
Deja trebuie sa purtam masti pe stradă și nu îmi place deloc asa ceva.
Insa, ce sa fac...
Intrarea in magazine cu certificatul verde ar fi o varianta de evitare a unui lockdown.
Trebuie limitata circulația pentru persoanele care risca sa decedeze chiar daca sunt putini.
Supraaglomerarea spitalelor și mai mult va duce la și mai multe decese pentru ca medicii nu vor mai face fata.
Și fără aer oamenii nu pot respira...
La morga din Craiova era coada mare...ceva mai devreme...
Rata de mortalitate este mai mare în România decât a fost în India, au spus adineauri la Antena 3.Se pare ca am atins astazi cel mai negativ record de mortalitate pe Covid-19 din lume.
30 de zile s-ar impune intrarea în magazin cu certificatul verde. Pana scade riscul.
Sunt și oameni în vârstă acolo si trebuie și ei protejați mai ales ca unii pot avea comorbiditati.
Sa nu imi zică cineva ca s-ar simți discriminat ca se salvează viata oamenilor, mai ales a celor care pot muri daca se infectează.
Asa am putea vedea și ce ar fi în valul 5 încă de acum.