În opinia mea, este legala și constituțională carantinarea persoanelor nevaccinate cu condiția sa fie dispusa pentru 30 de zile.
Scopul este salvarea vieții lor.
Statul este obligat sa ia masuri și sa carantineze pe toți ar fi ceva injust din mai multe puncte de vedere.
Și ministrul sănătăți de la UDMR a remarcat ca nu ar fi corecta carantinarea tuturor și asa și este.
Nu putem ieși din această situație dacă nu reușim sa golit spitalele și nu se pot goli decât dacă creste numărul de vaccinați sau se reduce drastic circulația.
Reducerea circulatiei duce doar la o întârziere a infectarii dar ar fi o soluție provizorie.
Vad ca în București sunt ceva vaccinați dar trebuie mai mult de atât.
,,Totuși, conform graficului de mai jos, municipiul București înregistrează o rată de vaccinare de 52.77, cea mai mare din țară, dar și cea mai mare rată de infectare din țară, 15,1 la mie."
[ link extern ]
Mare problemă o constituie cei nevaccinați din București.Sunt prea puține persoane vaccinate. Ar trebui ajuns la.peste 90%.
Este aglomerație in capitala și virusul.se transmite foarte ușor.
Eu ma refeream la București când vorbeam de masuri drastice și eficiente.
Insa, nu ar strica deloc ca cei care întra în București sa fie vaccinați sau sa prezinte teste rapide măcar.
La autoturisme se poate face asa cum este la rovinieta.
Este greu ca politia sa controleze toate mașinile din provincie.
Am ajuns la cea mai mare mortalitate din lume.
Trebuie luate masuri.