avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Succesiune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Succesiune

Sotul a facut succesiunea unui imobil , a platit facturi,taxe..tot.
El mai are o sora care dupa succesiune a plecat la munca in Germania.
Casa trebuie vanduta este in Bv.
Cum putem proceda daca relatiile intre frati sunt rele .
De 2 ani casa este nelocuita, cumnata nu raspunde la solicitarile noastre.
Cel mai recent răspuns: Valeria1961 , utilizator 06:28, 31 Mai 2020
Buna seara.

Pentru un act de dispozitie (vanzarea imobilului) este nevoie de acordul tuturor coproprietarilor.
Buna seara,
Solicitati in instanta iesirea din indiviziune cu atribuirea in materialitate a bunului catre sot si obligatia de a plati sulta in .... luni dupa vanzare
dupa pronuntare si legalizarea sentintei vindeti si transferati sulta in contul doamnei sau i-o puneti la dispozitie printr-un executor judecatoresc
Multumesc frumos .

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Solicitati in instanta iesirea din indiviziune cu atribuirea in materialitate a bunului catre sot si obligatia de a plati sulta in .... luni dupa vanzare
dupa pronuntare si legalizarea sentintei vindeti si transferati sulta in contul doamnei sau i-o puneti la dispozitie printr-un executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sotul meu este coproprietar cu sora lui, in urma ... unireascm unireascm Buna seara. Sotul meu este coproprietar cu sora lui, in urma dezbaterii mostenirii,pe un apartament in care locuieste numai sora lui.Aceasta a fosta data in ... (vezi toată discuția)
In urma succesiunii intre frati raduolteanu1971 raduolteanu1971 buna ziua va rog sa imi spuneti si mie cum se procedeaza dupa o succesiune in care unul din frati ramane cu 10% procent din imobil . ceilalti cedeaza partea ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat in comun Ionita M. Ionita M. Buna ziua, sotia si cumnatul meu ,sunt propietari ca urmare a dezbaterii succesorale si detin in propietate 50% dintrun apartament . Cealalta jumatate din ... (vezi toată discuția)