Buna seara.
Sotul meu este coproprietar cu sora lui, in urma dezbaterii mostenirii,pe un apartament in care locuieste numai sora lui.Aceasta a fosta data in judecata de catre Asotia de proprietari pentru neplata intretinerii.Ne-am trezit cu somatie de la executor ca avem de platit o suma destul de mare doar noi(sotul meu),sora lui declarandu-se persoana fizica insolventa.
Va rugam sa ne ajutati cu cateva sfaturi ptr a solutiona problema.
Nu aveti prea multe variante.Mergeti la un avocat cu actele primite pt o discutie.Teoretic trebuie platit pt a evita executarea silita a imobilului (mai ales daca suma datorsaa e mai mare)si apoi va indreptati impotriva cumnatei sau faceti partajul in instanta solicitati attibuirea imobilului si deducerea din sulta datorata a sumei platite pt sora sotului dvs .Variante sunt dar trebuie sa va miscati,sa cheltuiti etc.Daca nu va permiteti ,vindeti imobilul iar din contravaloarea cotei parti sa isi cumpere altceva cumnata ..
Buna seara.
Cumnata nu vrea sa vanda dar noi am fost la avocat si deja am inceput procedurile de iesire din indiviziune.
Multumim mult ptr sfat.
Sa aveti sanatste multa.
Succesiune
Valeria1961
Sotul a facut succesiunea unui imobil , a platit facturi,taxe..tot.
El mai are o sora care dupa succesiune a plecat la munca in Germania.
Casa trebuie ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj
bebelush1900
Sora mea vrea sa divorteze dupa 40 de ani de casnicie :(.
Ea si sotul au in comun un apartement de 3 camere vechi (dobindit in cursul casatoriei).
Sotul ei ... (vezi toată discuția)