avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Validarea documentatiei prefectura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Validarea documentatiei prefectura

Va rog sa mi Răspunde ti in ce termen (dacă exista unul ,)se validează documentațiile cadastrale depuse către comisia județeana si rosilva padure, deoarece am depuse documentații din August anul trecut 2019 și până-n prezent n-am nici un răspuns ?
Exista un termen sau se ocupa când vine rândul?
Va mulțumesc !
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2020
Bytusi211, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bytusi211 , utilizator 16:17, 31 Mai 2020
Buna ziua,
Legal este de 30 de zile,
Reveniti cu o solicitare de urgentare tip somatie prin care sa le solicitati emiterea actelor in 15 zile de la primire.
Daca nu se incadreaza va adresati instantei de contencios administrativ.

Domnule avocat , cineva mi a spus de 6 luni ca ar sta la județeana și pe urma la silvic . Deci nu e așa
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Legal este de 30 de zile,
Reveniti cu o solicitare de urgentare tip somatie prin care sa le solicitati emiterea actelor in 15 zile de la primire.
Daca nu se incadreaza va adresati instantei de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare documentații cadastrale Bytusi211 Bytusi211 Va rog sa mi Răspunde ti in ce termen se validează documentațiile cadastrale depuse către comisia județeana Suceava și Romsilva , deoarece am depuse ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului tucalouisa tucalouisa Unde ma pot adresa pentru a urgenta obtinerea Ordinului Prefectului? Nu este posibil sa mi se spuna ca iulie -august sunt luni de concediu si nu se intrunesc ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe padure elevan elevan care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a intra in posesia unei padurii care a apartinut strabunicilor mei pentru care nu am decat un act facut de ... (vezi toată discuția)