avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Validare documentații cadastrale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Validare documentații cadastrale

Va rog sa mi Răspunde ti in ce termen se validează documentațiile cadastrale depuse către comisia județeana Suceava și Romsilva , deoarece am depuse documentații din August anul trecut 2019 și până-n prezent n-am nici un răspuns ?

Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Bytusi211 , utilizator 12:46, 29 Mai 2020
Nu știe nimeni ? Va rog
Nu știe nimeni ? Va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validarea documentatiei prefectura Bytusi211 Bytusi211 Va rog sa mi Răspunde ti in ce termen (dacă exista unul ,)se validează documentațiile cadastrale depuse către comisia județeana si rosilva padure, ... (vezi toată discuția)
Dosar daune justinn justinn Bun seara, revin cu o noua intrebare la care sper, prin bunavointa dvs. sa-mi dati un raspuns. In urma cu aprox. un an( mai exact in luna august, in 2011), in ... (vezi toată discuția)
Hotarare def. si irev.- refuz comisie locala de fond funciar- ce pot face? adema1980 adema1980 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: In anul 2010 am obtinut o Hotarare judecatoreasca definitiva, care prin Decizia civila a ... (vezi toată discuția)