avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rol unic de la Primaria comunei in urma unui ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rol unic de la Primaria comunei in urma unui certificat de mostenitor

Buna ziua.
Detin o mostenire intr-o comuna de langa Bucuresti impreuna cu fratele meu in cate se specifica ca ne revine fiecaruia cota de 50%. Noi nu ne intelegem pentru a face actele finale la notariat de aceea ar trebui mers in instanta. Pana in 2018 am platit impozitul jumatate din suma din 2019 nu s-a mai putut plati deoarece (spun cei de la primarie) s-a schimbat programul. Am facut cerere catre Domnul Primar de separarea rolului fiscal de 50%-50% dar de la caserie nu vor spunand ca nu se poate decat daca se plateste inteaga suma restanta (aceasta fiind a fratelui acumulata de ani in urma). Cum as putea plati in continuare 50% din impozit si daca nu este un abuz la dreptul meu de a plati contributiile catre stat?
Va multumesc anticipat
Ica
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ycaica , utilizator 20:29, 1 Iunie 2020
Buna ziua,
Solicitati in instanta IESIREA din INDIVIZIUNE si va rezolvati problema.
Pana a ajunge în instanta cum pot plăti impozitul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit pe mostenire doresc sa ma ajutati cu un sfat: am ... CORNELIA.G CORNELIA.G Plata impozit pe mostenire Doresc sa ma ajutati cu un sfat: am dezbatut succesiunea dupa ambii parinti decedati, insa nu am facut impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme maximilian26 maximilian26 Buna, In urma decesului ambilor parinti am intrat in posesia unui apartament din care detin 50% iar fratele meu inca 50%. Descrierea ... (vezi toată discuția)
Proces pentru dezbaterea succesiunii ContSters60804 ContSters60804 Suntem in proces cu fratele pentru dezbaterea succesiunii(el este reclamantul,eu si tata paratii)dupa ce instanta v-a decide cota fiecaruia,cineva trebuie sa ... (vezi toată discuția)