avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare

La eliberarea conditionata se ia in calcul si daca condamnatul s-a casatorit in penitenciar?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 06:18, 16 Decembrie 2009
Nu am auzit despre asa ceva , ca fiind un fapt care sa contribuie la posibilitatea leiberarii conditionate a unui condamnat. In fond , conditiile in care ii poate fi acordata, sunt , in mare masura, prevazute in lege.
Da,dar numai daca s-a casatorit dupa eliberare !
In art.59-6o c.pen.,sunt indicate motivele care determina eliberarea conditionata,iar la art.61 c.pen,efectele acesteia.
In niciuna dintre aceste prevederi nu se gaseste o asemena prevedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata athahualpa athahualpa In cazul in care s-a comis o infractiune de furt calificat pe timpul minoratului iar condamnarea definitiva a survenit dupa implinirea varstei de 18 ani,data ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata ContSters222748 ContSters222748 In august trebuie sa intru la comisia de eliberare conditionata. Dupa cum se stie, in unele penitenciare perioada de eliberare este de la doua saptamani ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata loricag loricag buna ziua am si eu o intrebare:sotul meu a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare la care sau adaugat 3 luni pentru ca avea din urma o condamnare cu suspendare ... (vezi toată discuția)