avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. In legatura cu Asociatia de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. In legatura cu Asociatia de Proprietari

Pot fi actionat in Instanta pentru ca nu am bani sa achit anveloparea blocului? Locatarii blocului doresc sa se faca acest lucru doar ca eu nu am banii pt a achita. Ce trebuie facut? Pot fi actionat in instanta pt ca nu imi permit financiar?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 20:50, 3 Iunie 2020
Este cu o firma privata. Inca se mai poate face prin ceva program cu Primaria sau Fonduri Europene? O sa fie peste 1000 de euro de apartament. O suma enorma, mai ales in perioada asta...doar avansul o sa fie 1500 de lei...
Locuitul in imobil de locuit in comun obliga proprietarii sa respecte hotararile adunarii generale
daca majoritatea proprietarilor au hotarat executarea modernizarii si eficientizariienergetice a condominiului va revine obligatia sa contribuiti ,sa achitati cota ce va revine
Pentru a preintampina situatii neplacute=actionare in instanta,aveti dreptul sa incheiati angajament de plata cu asociatia de proprietari
In ce consta acest angajament de plata? Nu ma pricep deloc. Si chiar sunt intr-o situatie disperata.
Adica va angajati sa platiti suma respectiva in rate, pe o anumita perioadă...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce implica iesirea din asociatia de proprietari in ceea ce priveste impunerea hotararilor aga? Slavescu Slavescu Buna ziua, Asociatia noastra de proprietari strange semnaturi pt izolarea termica a blocului(4 etaje, 2 scari, 40 ap.). Din motive medicale, nu pot fi de ... (vezi toată discuția)
Apartament neizolat bloc nou loana1 loana1 Buna ziua. Am achizitionat 1 apartament intr-un bloc nou. La prima sedinta, proprietarul de la ultimul apartament a facut precizarea ca acoperisul blocului nu ... (vezi toată discuția)
Votul a 2/3 sau jumatate plus unu ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea on intrebare, daca ma puteti ajuta: Sunt sef de bloc si trebuie sa schimbam conductele de scurgere-canalizare de la subsolul blocului. ... (vezi toată discuția)