avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura DIGI
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura DIGI

Bună dimineața! După schimbarea furnizorului de energie, DIGI ENERGY, în 15 ianuarie 2020,dupa achitarea ultimei facturi emise care includea și regularizarea, am primit o nouă factură pt perioada 11.10.2018-09.04.2019.E normal ce face compania? Trebuie să o plătesc? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: han_sollo , utilizator 09:27, 3 Iunie 2020
Ar trebui să vedem ce scrie pe factura de regularizare și pe cea care a venit acum. Poate se referă la lucruri diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-au facturat exagerat de mulți kw față de cât am consumat și nu-mi permit să plătesc factura. ce pot face în situația disperată în care sunt? Sufletdecaine Sufletdecaine Pe data de 30 noiembrie 2018, am dat index-ul pentru cele doua imobile pentru care am contract cu RCS-RDS. Al doilea index nu a fost primit deoarece nu il ... (vezi toată discuția)
Data afisare lista intretinere mdDentist mdDentist Buna ziua, Asociatia a avut cutuma pana acum (asa stabilise administratorul, care se apucase de administrare de vreun an) ca lista spre exemplu pe februarie ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu firma enel Larisa1998 Larisa1998 Locuiesc langa Timisoara, la casa , si recent am primit regularizarea , in valoare de 70.000 de lei. Cum este posibil ca , doua calorifere pe curent , cateva ... (vezi toată discuția)