avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare

Buna ziua.Am si eu o intrebare...am văzut hotararea judecătorească prin care se exercită autoritatea părintească ambilor părinți.In ea se precizează că avem custodie comună,pensia alimentara si alte pretenții dar nu spune nimic de un program de vizita a minorilor sau sa locuiască si cu celălat părinte.Cum trebuie sa procedez?multumesc
ce inseamna ca nu aveti domiciliu stabil, nu stati intr-un loc ?
cereti in instanta un program de vizita, propuneti dvs in functie de programul dvs si al copiilor cum vreti sa va vizitati.
Faceti-va probe ca nu va lasa sa ii vedeti.
Daca nu faceti dovada unui domiciliu ,a unor venituri constante nu aveti sanse în demersurile dorite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de vizitare a minorului pina la solutionarea divortului ... george razvan george razvan Buna seara ... Sunt in divort cu sotia primul termen il avem in 31-01-2011 in prezent copilul nostru in varsta de 4 ani locuiesti cu mama sa ,imi interzice ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor andreea998 andreea998 Buna ziua.am un copil de 3 ani cu fostul concubin,in prezent suntem in proces pt custodia copilului,prin ordonanta presedentiala s-a stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Copii minori în afara căsătoriei. mama pleacă cu ei, rupând ... Gabi_41 Gabi_41 Copii minori în afara căsătoriei. Mama pleacă cu ei, rupând ORICE relație cu tatăl. Pe rol, fiind un proces de stabilire a domiciliului minorilor. Cum ... (vezi toată discuția)