Buna ziua!
Va derenjez cu o intrebare.
Mama mea a fost casatorita cu talal meu din anul 2002 pana in anul.2014.
Ulterior divorțat de tatal meu.
Acesta avea un apartament inainte de casatorie.
Am aflat abia dupa 6 luni de la deces ca tatal meu a decedat in ianuarie 2019.intrucat rudele.lui nu m-au anuntat.
Eu sunt minor . Am fost lipsit de pensie alimentară sau alte drepturi in aceasta perioada si pe deasupra am aflat ca tatal.meu a facut un testament unei nepoate pe acest apartament tocmai din 2010. Aceasta cunostea ca eu exist intrucat sunt mai mic decat ea cu aprox 10 ani. Si atunci parintii nu erau divorțati. Chiar locuiau in acest apartament. Deci pare dubioasa si autenticitatea testamentului.
Abia acum.am.aflat ca aceasta, verisoara mea, a și vandut apartamentul dat cu testament de catre tatal meu, imediat dupa decesul lui, adica in februarie 2019.
Va rog sa.mi spuneti daca pot revoca acest testament prin care tatal meu ar fi dat apartamentul fetei surorii sale, adica verișoarei mele.
Testamentul nu poate fi revocat decât de cel care l-a lăsat. Cum tatăl dvs este decedat, raspunsul este nu.
Însă, puteti solicita pe cale judecătorească anularea certificatului de legatar obținut de verișoara dvs.
Probleme succesorale
edinuta
Incerc sa fiu concis pt, o problema incalcita.
Eu sunt unicul mostenitor al mamei mele decedate acum 25 ani si al tatalui decedat acum 15 ani.
Din locul de ... (vezi toată discuția)