avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examinare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examinare permis auto

Bună ziua, astăzi pe data de 03.06.2020 soția mea a fost declarată admis la proba practică a examenului auto, i s-a comunicat că o să-i ajungă permisul prin poșta. Întrebarea mea este, în cât timp va ajunge și dacă din data de mâine va putea conduce chiar dacă nu i-a ajuns? Vă mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:53, 3 Iunie 2020
In jur de o saptamana ar trebui.
Nu, nu poate conduce pana nu vine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere, dovada Gabriel19901 Gabriel19901 Dacă maine voi fi declarat “admis” la examenul practic in vederea obținerii permisulu de conducere, pot cere tot maine o dovada ? Adică sa pot conduce ... (vezi toată discuția)
Poti sa conduci imediat dupa ce ai fost examinat si declarat "admis" ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca poate cineva, as ruga sa-mi raspunda: O nepoata de-a mea a fost examinata auto azi si declarata \"admisa\" si i s-a spus ... (vezi toată discuția)
Risc sau nu? doggy239 doggy239 Buna ziua Am si eu o intrebare.Am trecut examenele in vederea obtinerii permisului de conducere si acum trebuie sa astept o saptamana sa imi soseasca carnetul ... (vezi toată discuția)