avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rectificare C Funciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rectificare C Funciara

In baza art.907 si urmatoarele din CC,intentionez sa promovez o actiune pentru modificarea/rectificarea unei CF care a fost intocmita fara respectarea hotararii judecatoresti definitive pronuntata intr-un dosar de iesire din indiviziune.
Mai concret,una din parti a solicitat desfiintrea unei CF,a partajat in doua suprafata respectiva si s-au creat alte doua CF,dar fara sa se respecte limitele si hotarele din planul creat de expertul judiciar, Intrebarea se refera la un aspect procedural: pe cine chem in instanta? OCPI-ul care a avizat lucrarea persoana care a solicitat inscrierea,persoanele care figureaza ca proprietari in indiviziune,sau pe toti ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Lungu Constantin Lungu Constantin Buna ziua, sunt intr-un proces de iesire din indiviziune al unui teren unde sunt mai multi coproprietari. Raportul expertului topograf contine un aviz de la ... (vezi toată discuția)
Cadastru ºi drept de proprietate omatcons omatcons bună seara. Am depus la Primărie o cerere pentru eliberarea unui certificat de urbanism pentru construirea uni gard la frontul stradal. Cerere a fost ... (vezi toată discuția)
Partaj succesioral expertiza topo romeosuceava romeosuceava Buna ziua ! Daca sunteti amabil a va rog sa-mi spuneti daca pentru iesire din indiviziune cu anumite imibile din parcele comune care vor fi dezmembrate si ... (vezi toată discuția)