avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Bună ziua, m-am întors la munca cu 3 luni înainte de a face copilul 2 ani beneficiind astfel de stimulent de inserție.am contractul de munca pe determinat adică pana in noiembrie. Ideea este ca o sa ne preia alta firma dar nu mai vrea pe toată lumea fiind astfel nevoiți sa dea afara. Întrebarea mea este dacă mi se desface contractu și ma baga în preaviz cum pot face ceva sa mi se continue stimulentul? Adică dacă în preaviz îmi găsesc în alta parte? Sau am vreun anumit nr de zile posibilitatea sa îmi găsesc? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2020
Ionela19, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionela19 , utilizator 16:22, 19 Iunie 2020
Ar fi bine ca data la care incetati actualul contract sa fie aceeasi cu data la care incepeti noul contract ( spre ex.: daca vechiul contract inceteaza pe 15 Iulie atunci semnati noul contract cu data de 15 Iulie).
Se poate sa aveti si doua contracte de munca active in acelasi timp.
Buna ziua din nou. Mai am o întrebare. Cu data de 22 se încetează contractul de munca iar pe 23 ne preia cealaltă firma deci pe 23 ma duc sa depun actele.. În cazul acesta mai continua stimulentul?
Intrebati la AJPIS, sau primarie, s-ar putea sa trebuiasca sa depuneti din nou actele pentru reluare platii acestui stimulent.
Daca pe 23 mergeti sa depuneti actele pentru stimulent, atunci nu ar trebui sa aveti probleme.
Am inteles mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul in perioada platii stimulentului de insertie dan123456 dan123456 buna seara .fratele meau este in perioada platii stimulentului de insertie, deoarece nu vrea sai mareasca salariul vrea sasi bage preavizul.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
In prezent sunt in ccc.doresc sa ma angajez la un alt loc de munca. ardelean andreea ardelean andreea Buna ziua! Am nascut pe data de 15.11.2015. si in prezent sunt in CCC.Doresc sa reiau activitatea mai repede cu 2 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)