avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, am o intrebare. In iulie fac 1an cu carte de munca, pana acum am avut contract pe 8 ore, dar acum vrea sa imi faca la 4ore...eu sunt insarcinata in 5luni. Ma intereseaza indemnizatia de crestere a copilului cat voi lua.stiam ca era optiunea de a alege intre 85% din salariu sau minimul pe care il ofera statul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 13 August 2020
Si daca maine nasc, dar sunt internata de ieri, pe aceste 2zile ce imi poate da dr? El a zis ca voi intra in postnatal direct, dar nu am inteles daca de ieri sau de cand anume.ca eu as figura internata de ieri si ii trebuie contabilei o adeverinta pt a introduce la dosar.
Pana la nastere se poate lua concediu prenatal, dupa nastere postnatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.urmeaza sa nasc pe 24 februarie 2022.ma intereseaza ... dora881988 dora881988 Buna ziua.Urmeaza sa nasc pe 24 Februarie 2022.Ma intereseaza cum se plateste concediul prenatal,postnatal si cel de crestere copil si de catre cine(angajator ... (vezi toată discuția)
Prenatal Gaman Georgiana Gaman Georgiana Va rog sa ma ajutati si pe mn . cum se calculeaza prenatalul dupa ce nasti 85% net sau brut ? (vezi toată discuția)
Prenatal elizaelena1994 elizaelena1994 Buna. In aprilie am ramas insarcinata, urmand sa nasc in ianuarie. Salariul meu, trecut in cartea de munca, este de 1900 lei. In mana , iau cei 1162+bonus, si ... (vezi toată discuția)