avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire imputernicire notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire imputernicire notariala

buna am o intrebare casa unde locuiesc impreuna cu sotul meu e trecuta ca anexa pe titlul de propietate al bunicii sotului .Aceasta are 4 copii socrul meu decedat si doua surori un frate care traiesc din cei 3 doar una singura are copii ceilalti 2 nu au copii .Noi trebuie sa dezbatem mostenirea dupa bunica sotului care e propietara mai trebuie dezbatuta si dupa buncul sotului care e decedat inainte bunicii .Daca matusa sotului meu ii da inscris la notar cedarea dreptului de cota mostenita dini curtea unde locuim noi daca decedeaza inainte de finalizarea actelor mai e nevoie sa i chemam copii ei la notar .Celalti 2 daca nu au copii si decedeaza ceilalti nepotii pot cere cota din mostenirea lor .

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar pretul acestuia melinaR melinaR buna dimineata am o mare problema cu impozitul pe terenul agricol eu impreuna cu sotul meu si fata mea locuim in casa parinteasca din partea sotului problema ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Succesiune- mod impartire bunuri MIV MIV Cum se impart bunurile dobandite in timpul casatoriei daca nu avem copii, iar sotul decedat are o sora fara copii si ambii parinti , adika socrii mei, in ... (vezi toată discuția)