Buna seara...am decis sa divortez ca urmare a agresiunii verbale...ce ai cum pot face sa pot pleca cu fata...si in urma divorțului fata sa ramana alături de mine...momentan stam la părinți lui
Obtineti hotarare judecatoreasca in urma unui proces.
Mergeti la avocat ca sa vedeti daca aveti probe sau ce probe aveti pentru divort.
Stati cam subtire...probabil...
Plecati fara nici o problema Nu.va retine nimeni sa fiti victima unui astfel de comportament.Introduceti imediat după plecare sau chiar înainte cu o zi,doua acțiunea de divorț și la revedere.Pt restul.problemelor discutat i cu un av pt a va sfătui conform situației dvs.
Problema este ca si consuma băuturi alcoolice...noi stam la părinți lui...si el si părinți lui mi-au spus că eu pot să plec dar fata nu ma lasa sa o iau
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu trebuie sa va dea voie, iesiti cu copilul si duceti-va, dar aveti unde ?
fie ca plecati/ fugiti cu copilul, fie ca stati acolo pana dupa divort, nu plecati sub nicio forma fara copil.
depuneti actele de divort, cereti pe calea ordonantei presedintiale sa stea copilul la dvs pana la un rezultat final al divortului si mutati-va.
Veti avea procese uratate foarte probabil.
Trebuie sa aveti conditii de locuit ca sa puteti pleca si sa aveti sanse.
Pentru a se analiza aspectul legat de probe ar trebui sa mergeti la avocat pana sa declansati ceea ce va urma ca sa intelegeti foarte exact absolut tot ce va urma.