Buna ziua. Am vandut o țigară electronica unui coleg de serviciu, care a plecat din firma si nu vrea sa-mi mai dea banii. Am martori alti colegi de serviciu. Cum trebuie sa actionez? Stiu adresa, pot sa dau de el.
Mentionez ca este o chestiune de principiu, nu de bani neaparat, individul, dupa cum am aflat ulterior, fiind "țepar" profesionist, el împrumutând bani de la diverse persoane, fără să îi mai returneze.
Dacă aș dori să-l dau în judecată, care ar fi motivul pentru care aș face-o: înșelăciune, escrocherie?! Multumesc.
Buna ziua,
Fiind o suma de sub 250 lei il puteti actiona in instanta civila folosind martori in acest sens si solicitand plata.
Dureaza cam 1 an si o sa va coste ....
Excroc sentimental
dolion
Un excroc a reusit sa dea peste cap familia mea si sa dispara cu bunuri si o masina peugeot 206. Timp de cinci ani a locuit cu noi, pe motiv ca s-a indragostit ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere
jeffo
Am avut o prietena 1 an si o luna. Dupa ce ne-am despartit avea nevoie urgent de o suma de bani modica: 250 ron. Am ajutat-o, dar de returnat ioc. Dupa multe ... (vezi toată discuția)