avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Individ din gsm care se ocupă cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Individ din gsm care se ocupă cu înșelăciuni/escrocherii. ...

Individ din gsm care se ocupă cu înșelăciuni/escrocherii.
Salutare stimați juriști, am nevoie de o îndrumare în legătură cu un personaj în care am avut încredere, să vă spun ce s-a întâmplat.

persoana respectiva mi-a făcut o ofertă de preț mai bună față de restul colegilor lui de breaslă la o anumită piesă. Bun, până aici toate bune și frumoase până când... testez piesa respectivă, constat că are probleme. După 3 săptămâni, piesa cedase. Am luat legătura cu el în vederea soluționării problemei însă mi-a reproșat că el nu îmi poate da banii înapoi, că este cusută cu ață albă povestea, că e prea mult timp de când am luat-o(3 săptămâni) deși eu nu am montat piesa respectivă defectuos, pur și simplu era defectă dar omul nostru nu a înțeles lucrul ăsta și nu vrea să îmi dea banii înapoi iar eu să-i returnez placa defectă. Dacă stau să mă gândesc bine la refuzul lui categoric de a media situația cred că el știa că piesa este defectă(o placa de bază).
Ideea care este, vreau să-i dau individului o lecție, nu-mi place când cineva își bate joc de munca și de banii mei. Vreau să fac demersuri juridice
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:25, 12 Octombrie 2021
o placa de baza folosita? vreti sa dovediti ca omul face asta intentionat? va trebuie si un avocat si minimum un expert tehnic. plus vreo 2 ani de rabdare. iar rezultatul va fi incert. nu incerc sa va opresc din demersurile dvs. doar sa sugerez ca raportul efort/ rezultate nu va e foarte favorabil.
vreau sa-l invat niste chestii de principiu, asta e tot.
Expertiză că ce?:)) că nu are placa semnal? Nu are, mi-a dat placa stricată.

adriandimitriu a scris:

o placa de baza folosita? vreti sa dovediti ca omul face asta intentionat? va trebuie si un avocat si minimum un expert tehnic. plus vreo 2 ani de rabdare. iar rezultatul va fi incert. nu incerc sa va opresc din demersurile dvs. doar sa sugerez ca raportul efort/ rezultate nu va e foarte favorabil.

ei bine judecătorul nu știe asta; are nevoie de un expert sa-l convingă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintat ca depune plangere Gabivasile Gabivasile Buna seara, Am un anunt pe olx.ro care suna in felul urmator ,,Vand,schimb Iphone 4 copie pt piese,nu are placa de baza,telefonul a ajuns la mine in urma ... (vezi toată discuția)
Fraudă dana4max dana4max Am cumpărat o piesă pentru mașină prin intermediul site-ului \"piese auto\" de la cineva din Craiova. Mi-a trimis piesă prin curier, dar incompletă. Am ... (vezi toată discuția)
Cele 15 zile de garantie (durata reparatie) xblade xblade Buna ziua si Craciun fericit (nu pentru mine aparent) Am o problema cu un service in legatura cu cele 15 zile de garantie, Si as vrea niste pareri. Eu am ... (vezi toată discuția)