avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salubritatea de la asociatie pe persoana
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salubritatea de la asociatie pe persoana

buna ziua
in plina criza medicala consiliul pitesti decide sa care tot orasul la primarie sa depunem acte ca sa schimbe taxa pe salubritate de la plata pe asociatie la plata pe persoana. de asemenea se intelege ca ar dori sa iventarieze si populatia intrucat se cere copie de bultin la toti locatarii nu numai proprietarului.
culmea ameninta ca vor trece 3 persoane tuturor celor care nu sar la cap in timp util si sa te prezinti cu adeverinta de la asociatie - pai de ce nu se servesc singuri din tabelul de la intretinere sau de ce nu poate depune administratorul ca pana acum?
daca in cazul caselor mai mult sau mai putin goale poate parea plin de sens la asociatii mi se pare o bazaconie...
cat de legala este decizia?
cine si cum o poate ataca?
am inteles ca s-a incercat si in bucuresti la negoita ceva de genul acesta.
bineinteles ca mail-ul lise supraincarca si la fax li se termina hartia + ca 80% din populatie e suficient de batrana sa-i trimita direct la cozi!
google
147-HCL aprobare Regulament stabilire taxa de salubrizare.pdf
declaratie privind stabilirea taxei speciale de salubrizare primarie pitesti
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2020
cosmin9, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosmin9 , utilizator 19:02, 29 Iunie 2020
bineinteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locatari/condominiu bobby2323 bobby2323 Este obligatorie incheierea unui contract cu o firma de salubritate, pentru o Asociaitie de Proprietari, daca DA, atunci in baza carei legi sau HG ? Multumesc (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Plata gunoiului IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Vă rog,să-mi spuneti dacă este corect (legal) ca,pentru plata gunoiului,în orasul Tg-Jiu, pretul să fie stabilit de Consiliul Local,pentru o ... (vezi toată discuția)