avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare de boala

Ma pot pensiona ? am astm bronsic , 40% capacitate pulmonara ...61 ani , 30 ani vechime in munca ...
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2020
ioan delcea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:24, 8 Iunie 2020
Trebuie sa depuneti dosar la comisia medicala din cadrul Casei de pensii. Numai comisia poate decide pensionarea.
ce trebuie sa contina dosarul ?
Dosarul trebuie să conțină acte medicale, analize diverse, bilete de ieșire din spital.... Vorbiți cu doctorul pneumolog să vă facă REFERAT medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? ... AndreeaMihaelaZ AndreeaMihaelaZ Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? Precizez,pe cartea de muncă sunt deja 20 ani. (vezi toată discuția)
Bursa socială medicală ... Floristeanu Ioana Floristeanu Ioana Buna ziua! Întrebarea mea este: pot beneficia ca student de bursa sociala medicala pentru astm bronșic daca analizele care demonstrează diagnosticul si ... (vezi toată discuția)
Cum ma pensionez medical? angel.lumino angel.lumino Sunt interesata cum ma pensionez medical.Mentionez ca nu mai lucrez din 1997,iar pe cartea de munca am o vechime de 9 ani 7 luni. Sunt in evidenta din 2003 cu ... (vezi toată discuția)