avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa socială medicală ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa socială medicală ...

Buna ziua! Întrebarea mea este: pot beneficia ca student de bursa sociala medicala pentru astm bronșic daca analizele care demonstrează diagnosticul si biletul de ieșire din spital (documente necesare) au fost realizate cu mai mult de 10 ani in urma? Sau ar trebui sa fie recente?
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2022
Floristeanu Ioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:37, 11 Octombrie 2022
Buna ziua!
Daca suferiti de astm bronsic,trebuie sa fiti in evidenta unui medic pneumolog care va evalueaza starea de sanatate periodic.De la medic puteti obtine actele dorite.Nu sunt de ajuns doar cele din urma cu mai mult de 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare de boala ioan delcea ioan delcea Ma pot pensiona ? am astm bronsic , 40% capacitate pulmonara ...61 ani , 30 ani vechime in munca ... (vezi toată discuția)
Grad handicap electromontajtm electromontajtm Buna ziua, Din copilarie sufar de astm bronsic si multiple alergii, am aflat acum la varsta de 48 ani ca pot beneficia de un grad de handicap pentru asta si ... (vezi toată discuția)
Astm bronșic alergic- handicap Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Va rog sa îmi transmiteți ce demersuri se fac in vederea încadrării in grad de handicap (cu tot ceea ce presupune acest lucru), a unei persoane ... (vezi toată discuția)