avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil

Vreau sa stiu de ce pana in data de 15 decembrie nu au intrat banii ptr cresterea copilului,eu iau banii pe card la posta au inceput sa se dea de ieri..........?????????:(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:56, 16 Decembrie 2009
Intrebati la banca...nu va impacientati...verificati daca este corect IBANUL
la banca am fost dar eu mi-au zis ca nu au nicio treaba ptr ca lor nu li s-au virat banii in cont.Chiar nu stiu unde sa ma interesez?:( cand tre sa primesti bani vin mai greu ........sau nu mai vin.....X-(
As dorii macar sa stiu unde pot sa ma interesez de ce nu au intrat?sau cand intra banii.....
Mergeti la Primarie sau la Agentia de Prestatii Sociale unde ati depus actele pentru CCC.
si eu sunt in aceeasi situatie
stiu ca pe card banii sunt virati mai tarziu si ar trebui sa intre pe 15-16 ale luni

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie risc maternal maziluandreea79 maziluandreea79 Buna ziua.Ma poate lamuri si pe mine cineva daca cei 75% care se iau in concediul de risc maternal se calculeaza din salariul net sau brut?Eu am citit aici ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate olgutza_83 olgutza_83 sunt angajata din 1 iulie 2009 cu forme legale. Daca raman insarcinata pot beneficia de concediu de maternitate si de indemnizatiea aferanta?Din ce luna pot ... (vezi toată discuția)
Cateva lamuriri pentru gravidute va rog :) Marioara2011 Marioara2011 Sunt o graviduta care intentioneaza de la data de 1 Septembrie sa intre in concediu de risc maternal. La acea data voi fi in saptamana a 22-a cea ce inseamna ... (vezi toată discuția)