avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Prelunrirea indemnizației la copi cu handicap până ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Prelunrirea indemnizației la copi cu handicap până la vârsta de 3

Bună ziua, vreau să vă întreb eu am un copil cu asm bronsic,și pe 15 iunie am comisia, iar cei de la muncă m-au sunat astăzi că pe data de 3 iunie trebuia să încep serviciul,ținând cont că trebuia să am comisia pe 3 aprilie, și cum a fost cu pandemia am fost amanati pe data de 15 iunie, vroiam să mă sfătuiți ce trebuie să fac în legătură cu munca cum să procedez pe mai departe ,vă mulțumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Plafon tva 01 iulie 2012 aalexandra2 aalexandra2 Buna ziua, Vreau sa va expun cazul unei societati de constructii infiintata in aprilie 2012, neplatitoare de TVA. In luna iulie am incasat 39000 lei prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am o pedeapsa de 3 ani si 6 luni suspendare total de ... Morgi22 Morgi22 Buna ziua , Am o pedeapsa de 3 and 6 luni suspendare total de 7 ani termen de incercare . Problema este urmatoarea Am plecat in Spania cu ... (vezi toată discuția)
Inchiderea contului - fals in acte cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Eu cand eram student la master luam bursa de la facultate pe card. Card-ul pe care l-am primit este de la BRD Calderon. In primul an de master ... (vezi toată discuția)