Am o pedeapsa de 3 and 6 luni suspendare total de 7 ani termen de incercare .
Problema este urmatoarea
Am plecat in Spania cu prietena si copilul , eu trebuie sa ma prezint la probatiune in Romania , am termen in cateva zile si nu pot sa ajung deoarece >
1 - Prietena e gravida in luna a 7a
2 - Nu o pot lasa acasa in Spania cu copilul ( fetita 2 ani ) Deoarece e gravida abea se misca .
3 - Nu am bani sa ma duc in Romania deoarece abea am platit chiria
4 - Mi-e frica sa nu dea vreo lege pana strabat 3800 km cu masina sa ma tina in carantina 14 zile si sa o las pe amea gravida si cu un copil de 2 ani .
Tin sa precizez ca trebuia sa ma prezint in mai dar s-a amanat din cauza pandemiei de covid , tin sa mai precizez CA ASTA E ULTIMUL meu termen si se fac 7 ani si scap .
Tinand cont de toate acestea , pot face ceva sa nu ma duc ? ... Sau sa ma verifice undeva la ambasada ... e ultimul termen , ar fii culmea sa fac vreo prostie :)) ... Multumesc astept raspuns !
o sa sun inainte cu 2 zile de termen sa le spun . Dar exista vreo posibilitate sa ma verifice in Spania ? .. Tinand cont de toate cele spuse mai sus ? .. Multumesc !
Nedumerire
Gheorghe @21
Eu e ram in israel in anii-\'95-98 nu neg ca nu am avut relatie cu ea in anul1997 luna martie si pina am plecat in luna iunie nu a spus ca a ramas ... (vezi toată discuția)