avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pt.o persoana care a decedat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pt.o persoana care a decedat

As avea si eu nevoie de ajutor...verisorul meu a primit zilele astea o citatie pentru suma de 1200 lei, reprezentand contravaloare a doua amenzi din luna iunie, respectiv septembrie a anului 2008. Problema e ca el a decedat anul acesta in primavara(19 aprilie)... intrebarea mea este daca trebuie platita amenda, si daca exista prosibilitatea sa nu, care ar fi argumentele in acest sens.
Parintii lui nemaiputand sa ramana acasa, au plecat in Cipru la putin timp dupa inmormantare, am ramas eu si mama care ne ocupam de facturi & co..iar mama a cam intrat in panica vazand suma si nevrand sa aiba in nici un fel de a face cu datorii catre stat...
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 18:02, 15 Decembrie 2009
Buna ziua,

puteti inainta catre organul de unde ati primit instiintarea de plata o copie a certificatului de deces al persoanei amendate; in acest fel se inchide acest subiect; amenda nu trebuie achitata;

Avocat Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita din partea directiei regionale de drumuri si poduri cu amenda platita la termen albatros64 albatros64 Buna ziua! as avea si eu o problema legata de plata amenzilor privind rovigneta. Acum trei ani,am fost surprinsa circuland pe drumul public,fara rovigneta in ... (vezi toată discuția)
Contestare titlu executoriu anaf danaoaida danaoaida Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, in data de 19 feb anul curent am primit o amenda de la opc de 5000 lei cu posibilitatea de a achita in 48 ore suma ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda si rovinieta platita de doua ori kenya1974 kenya1974 In luna aprilie,tatal meu de 67 de ani,a innoit rovinieta pentru un an de zile.Angajatul Petrom a inscris gresit numarul masinii iar tatal meu nu a ... (vezi toată discuția)