avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Date personale dinbaza de date a SPCLEP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Date personale dinbaza de date a SPCLEP

Cum pot obține din baza de date a SPCLEP datele personale ale cuiva (unul dintre foștii proprietari ai apartamentul care îmi aparține în prezent) pentru ai intenta un proces în instanță deoarece refuză să elibereze boxa de depozitare de la subsolul blocului. În CVC apare o adresă, dar nu mai locuiește acolo. La telefon doar ma amână.. ca vin.. eliberez.. etc. Dar deja au trecut 3 ani. Stiu doar CNP-ul lui, si faptul ca locuiește în Bragadiru, si nr de telefon.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:31, 9 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti dvs. acces la acea baza de date.

Puteti formula actiune in instanta. Se va emite de catre instanta o adresa catre Evidenta Populatiei pentru a afla adresa si pentru a se cita. Puteti si dvs sa formulati cerere - in calitate de persoana interesata. Apelati la un avocat pentru a va ajuta in demersuri.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2020
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Major fara carte de identitate claudita79 claudita79 buna ziua! am si eu o intrebare : pt un major neinregistrat cu domiciliul in domnesti care a fost la circa de politie de care apartine, i s-a intocmit un ... (vezi toată discuția)
Boxa apartament highpowerm highpowerm Buna seara, am si eu o nelamurire, poate ma puteti ajuta. De curand am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare, este trecuta si o ... (vezi toată discuția)
Foștii proprietari ai apartamentului nu vor să golească boxa de lucruri și folosesc, pentru o ladă frigorifică lăsată acolo, curent tras din apartamentul meu. ce pot face ca să-i evacuez? ȘtefanDorin ȘtefanDorin Din luna mai m-am mutat într-un apartament... Fostii proprietari mi-au arătat ca am boxă totul frumos... Au zis ca e Curent tras din apartament... Dar ei ... (vezi toată discuția)