avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cerere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cerere

Tatal meu ,a decedat in 2001.Mama mea,eu nu stiu,a cumparat un loc de veci ptr inmormantarea tatalui.In 2013 ,a decedat si mama fiind ingropata in acelasi loc!Dar eu nu gasesc actul gropii cumparate,imi trebuie ptr a dezbate succesiunea asupra gropii!Unde si cui ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:39, 10 Iunie 2020
Actul nu este de cumparare ci de concesiune. Il gasiti la administratia cimitirelor de care tine cimitirul respectiv, cel mai probabil vi se va elibera o adeverinta cum ca mama dvs era tituar al dreptului de concesiune asupra locului de inhumare. Acea adeverinta ar trebui sa fie suficienta pentru dezbaterea succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Cesiune loc de veci dubick dubick La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)