avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma

Buna ziua ! Am avut o firmă și din anul 2012 am plecat din țară fără sa anunț sau sa o inchid ..având si datori .întrebarea este ce pot face acum după atitia ani sa sters din oficiu sau nu ? Pot verifica sau ce ma puteți sfătui..va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 12:45, 10 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
intrebati unde ati inregistrat-o: [ link extern ]
In primul rand trebuie sa clarificati lucrurile la ANAF: datorii, declaratii, bilanturi etc. si apoi mergeti la ORC, conform sfatului de mai sus.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
In prima faza, solicitati la Registrul Comertului un certificat cu starea la zi a firmei dvs.
Documentul se elibereaza pe loc, la ghiseu, contra unei taxe de 20 lei.
In functie de acesta, veti putea trece la pasul urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orc cere dizolvarea firmei AGEXPRES AGEXPRES Am constatat ca sunt data in judecata de ORC pentru dizolvarea firmei ! Nu stiu pentru ce ! Puteti sa ma lamuriti? (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa obtinerea certificatului constatator de la orc onimada onimada Care sunt pasi de urmat dupa obtinerea certificatului constatator de la Orc pentru a incepe activitatea la un punct de lucru? (vezi toată discuția)
Societate comerciala cu cui dar inexistenta Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Relatez urmatoarea speta: Ni s-a admis o cerere privind ordonanta de plata prin care debitoarea este obligata sa ne plateasca un debit restant ... (vezi toată discuția)