avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chiriasul chiriasului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chiriasul chiriasului

Sunt medic de familie si primaria mi-a dat in chirie pe 30 ani spatiul in care isi desfasoara activitatea cabinetul medical.Doar ca in una din camere isi are 'sediul'fara vreun act legal asistentul comunitar care nu doreste sa paraseasca dispensarul desi are un birou in sediul primariei .ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 18:56, 15 Decembrie 2009
Sunteti sigura vi s-a dat spre inchiriereintreg imobilul? ce scrie in contract. Poate cu asistentul comunitar au vreun contract de comodat.
discutati cu locatorul si vedeti de ce sta u lucruile in acest fel. daca totusi vi s-a inchiriat intreg imobilul, nu sunteti obligata sa il tolerati acolo pe aistent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

valoarea unui contract de comodat bucurescu bucurescu buna ziua, intr-o locatie unde isi desfasoara activitatea alta firma si tot spatiul imobilului este inchiriat in intregine acestei firme, eu pot face cu ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-sediu social lida_ro lida_ro Buna seara. M-ar interesa la infintarea unui SRL, cum e mai bine sa procedez pentru sediul social,trebuie facut act de comodat?sau de inchiriere a unei camere ... (vezi toată discuția)