avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incetare contract Inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incetare contract Inchiriere

Buna ziua! Luna trecuta ,pe data de 2 am inchiriat un apartament pe o durata de 4 luni! Am platit o luna garantie+o luna chirie( 2400 lei),urmand ca pe 15 iunie sa platesc pentru luna in curs +2 saptamni din luna asta! Din motive familiale nu mai pot sta in chirie, am sunat proprietarul ca sa l anunt ca nu mai pot sta! Eu am stat doar o luna si un pic in apartament(mai mult plecat sa am grija de bunicu) ,deci si cheltuili mici ,iar cand i am spus sa opreasca toata garanția(1200 lei) pentru 15 zile si pentru utilități mi-a spus ca garantia e pierduta pentru ca n am respectat contractul si cand ne vedem sa ii dau cheia sa ii aduc banii pentru 15 zile si pentru utilitati!
Imi puteti spune ce e de facut? Eu nu as plati ! Teoretic am stat 1 luna jumate si i am dat 2400 lei!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2020
Moris94, utilizator

Alte discuții în legătură

Returnare garantie - abuz de incredere? tcatalina tcatalina Buna ziua! Pe 3 iulie 2007, am inchiriat un apartament cu contract pe 6 luni. Mi s-a cerut un avans de 2 luni si o garantie tot de 2 luni, garantia ... (vezi toată discuția)
Chirie-garantie-plati aditionale SabinaMaria SabinaMaria Buna ziua! Am facut un contract pe un an cu proprietarul pt o garsoniera, in prezenta agentilor imobiliari. Am platit: 250euro prima chirie si inca 500 de ... (vezi toată discuția)
Garantie nereturnata la mutarea din apartament inchiriat Bebelooshy Bebelooshy stat in chirie 2 luni august si septembrie,platind cele 2 luni plus garantie.Pe 25 sept l am sunat pe proprietar sa vina ca vreau sa plec(pt ca nu a mai venit ... (vezi toată discuția)