avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditii de acordare a diurnei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditii de acordare a diurnei

Salutare!!! Am si eu o nelamurire- sunt detasat pe un santier undeva in tara si revin in localitatea de domiciliu din doua in doua saptamani un weekend stau pe santier. In acest weekend daca nu muncesc nu primesc diurna. Este legal?
mersi!
Cel mai recent răspuns: vtbvtb , utilizator 09:36, 22 Decembrie 2009
Pe santier programul de munca este de 12 ore inclusiv sambata si duminica, asta printr-o hotarire interna ( cam nelegal avand in vedere ca in contractul colectiv de munca programul de munca este de 8 ore pe zi cu 5 zile pe saptamana). Orele suplimentare se platesc sub forma unui indice de randament.Conform legii muncii orele suplimentare depasesc cu mult pe cele stipulate in lege dar ma rog asta e alta problema.Hotarirea asta interna este legala?!:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna angajatilor din privat cristina_mar cristina_mar Buna ziua, am si eu o intrebare, poate ma poate lamuri cineva, intrucat eu singura nu am fost in stare: lucrez la o firma (sediul: Bucuresti,Universitate) ... (vezi toată discuția)
Detasarea implica schimbarea fisei postului roberty roberty in cazul in care la noul loc de munca, unde am fost detasat, sarcinile de serviciu difera de cele avute inainte de detasare, trebuie sa-mi fie intocmita o noua ... (vezi toată discuția)
Detasare lungu_iulia lungu_iulia Buna seara Care sunt conditiile prevazute de lege pentru detasarea la un alt loc de munca? Am fost detasata pe o perioada de 30 de zile la un alt loc de ... (vezi toată discuția)