Va întreb deoarece mi s a reproșat ca nu am respectat prevederile ART 56 alin 4 din Legea 53/2013 și ca după expirarea perioadei de 36 luni contractul pe perioada determinata a persoanei in cauza trebuia sa înceteze. Înainte de perioada aceasta i am schimbat forma contractului in contract individual de munca pe perioada nedeterminata
Intr-adevar, daca nu s-au respectat prevederile art.56 alin.4 C.mun., c.i.m. a incetat de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare. Continuarea activitatii facandu-se in baza unui nou c.i.m.
Daca s-au respectat prevederile art.56 alin.4 C.mun., atunci continuarea activitatii facandu-se in baza aceluiasi c.i.m.
Va mulțumesc mult pt timpul acordat. Cred ca nu am fost explicita de la început iar dv nu aveați cum sa ghiciți ce doresc eu sa aflu. Salariatul avea contract se munca iar la data îndeplinirii condițiilor de pensionare la vârsta de 65 ani contractul de munca încetează de drept încheie a doua zi un alt contract pe perioada determinata, și înainte de expirarea perioadei de 36 luni i se modifica forma contractului de munca in contract pe perioada nedeterminata . Eu ca angajator eram obligat sa i încetez cim după cele 36 luni? multumesc