avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Restaurant inchiriat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Restaurant inchiriat

Buna ziua. As avea o problema. Acum un an am inchiriat un restaurant iar acum proprietara respectiva nu vrea sa'si mai respecte contractul,respectiv vrea sa vanda acel spatiu.Ce pot face eu in aceasta situatie??Cum poate inceta contractul dintre noi?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 19:56, 7 Ianuarie 2010
Doamna scumpa, cand doctorul te trimite la analize vrea sa se lamureasca ce-i spun hartiile.
Asa-i si la avocat. Cautati-va un avocat asadar, sa se uite pe contractul dumneavoastra si sa va spuna ce puteti si ce nu puteti sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire lataretudan lataretudan doresc sa cumpar o casa, proprietarii au decedat, au avut trei copii, unul dintre copii a decedat, acesta a avut dintr-o casatorie anterioara un copil care a ... (vezi toată discuția)
Concesiunea unui teren cesar17ciprian cesar17ciprian Buna ziua.As dori sa aflu parerea unui expert in domeniu.Doresc sa cumpar un teren pentru casa,dar din lipsa fondurilor nu reusesc.Am primit o oferta din ... (vezi toată discuția)
Poate vizita propietarul apartamentul inchiriat, daca nu s-a specificat in contract? MeatLoaf MeatLoaf Daca la semnarea contractului de inchiriere nu s-a stabilit nici o vizita din partea propietarului in imobilul inchiriat, poate acesta veni in vizita sau cu ... (vezi toată discuția)