avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Excepție, va rog ajutor!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Excepție, va rog ajutor!


Buna ziua,

Am nevoie mare de bunatatea DVs de a ma ajuta intr-o situatie juridica.
Asociatia de proprietari m-a dat in judecata obiect Pretentii. EU am facut cerere reconventionala prin care am cerut constatarea nulitatii alegerilor presedintelui care semneaza prin avocat cererea de chemare in judecata.
Apoi am initiat o actiune De constatare nulitate absoluta alegeri ale acelui presedinte. Ma rog a procesului verbal al adunării generale. Apoi am modificat acea acțiune cerand si repunerea în situația anterioară alegerilor si sa dovedească prin acte ca cei care au semnat PV de AG sunt proprietari. Am cerut suspendarea in dosarul pretentii până se judeca asta anulare act, a respins. Instanta a dat câștig de cauză asociatiei si nu a anulat acele alegeri prin judecarea cererii reconventionale. Ma aflu inainte de termenul de judecare exceptii in dosarul de anulare act si as vrea sa ma protejez cumva sa nu apara avocatul asociatiei cu ideea ca s-a judecat în alt dosar aceasta cerere de anulare alegeri. Sunt in termenul de formulare apel la dosarul de pretenții. Ce pot face va rog sa nu imi respingă acțiunea de anulare act? Avocatul lor a depus întâmpinare însă nu a precizat nicăieri ca mai este un dosar cu aceeași, aproximativ, cerere. Zic aproximativ pentru ca unul cere mai multe decat celălalt dar in principiu e vorba de anulare act proces verbal de adunare generală de acelasi act e vorba. Va multumesc foarte frumos. Toată stima!!!
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2020
KLM4, utilizator
Cel mai recent răspuns: KLM4 , utilizator 10:50, 26 Iulie 2020
As dori totusi sa vad mesajul trimis de persoana care a vrut sa ma ajute. De ce e moderat cand NIMENI nu a raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconvențională, sau ce altă soluție am? Sever Simion Sever Simion Am introdus o actiune de anulare a unui act prin care la conducerea unei societati a fost numit un anume X. Apoi X m-a dat pe mine in judecata pentru ... (vezi toată discuția)
Cand sa cer suspendarea, inainte sau dupa exceptii? VictorArditti VictorArditti Buna seara si multumim, La primul termen avem de gand sa facem cerere de suspendare pentru ca exista un alt dosar cu acelasi obiect. Prin cererea ... (vezi toată discuția)
Art. 215-216 cod civil contrarietate de interese Username33 Username33 buna, doua persoane din noile organe de conducere a asociatiei de proprietari au participat si votat la o AG in care trebuia sa se hotarasca daca se mentine ... (vezi toată discuția)