avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri legea 9/1998 , Bulgaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri legea 9/1998 , Bulgaria

In data de 25.04 .2008 sa emis de catre Autoriatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor o decizie prin care trebuia sa fiu despagubit in doua transe . Am trimis toate actele cerute , dar nu a ajuns in contul meu nici un ban . Cand reusesc sa vorbesc cu cei de la Autoriatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor , acestia imi spun sa mai astept . Ce pot face?????????
Cel mai recent răspuns: CA Camelia TUGUI , Avocat 18:06, 7 Septembrie 2011
parerea mea este ca ar trebui sa-i dati in judecata pentru a-i obliga la plata despagubirilor actualizate.
Succes
Da, actionarea in instanta si ulterior executarea silita a ANRP-ului este singura solutie.
[editat de admin: va rog sa nu mai dati date de contact in mesajele scrise de dumneavoastra]

Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp- legea 9/1998 ContSters112361 ContSters112361 Am primit de la ANRP decizia privind acordarea de despagubiri banesti in februarie 2008. In aprilie 2008 am expediat catre ANRP actele solicitate. De atunci nu ... (vezi toată discuția)
Litigiu legea 9/1998 ContSters137260 ContSters137260 am o decizie din 2007 a ANRP emisa in baza Legii nr. 9/1998. pana in prezent nu am incasat niciun ban. am vreo sansa daca ii dau in judecata? stie cineva, ... (vezi toată discuția)
Legea 10, anrp stefan92 stefan92 stie cineva cum se poate urgenta solutionarea dosarelor privind despagubirile acordate fostilor proprietari cf legii 10 la prefectura/anrp pe cale legala? (vezi toată discuția)