avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din concediu crestere copil inainte de termen
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din concediu crestere copil inainte de termen

Cu ce data trebuie sa fac cererea de Revenire din concediu crestere copil inainte de termen pentru a beneficia de stimulentul de insertie? Data nasterii copilului 1.02.2019 si avand in vedere ca 30.11.2020 si 1.12.2020 su t zile libere legal. Stimulent se acorda din ziua urmatoare revenirii in activitate. Daca trec data 30 11.2020 se considera data revenirii 1.12.2020 chiar daca prima zi de munca va fi 2.12.2020?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 14 Iunie 2020
Eu v- am spus ce scrie in lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la serviciu dupa concediu crestere copil ElaBocai ElaBocai Buna ziua! Daca ma intorc la serviciu cu minim 60 de zile inainte de inplinirea a 2 ani a copilului, se va acorda stimulent de insertie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie elainepage elainepage Buna ziua, Am nascut in noiembrie 2014 si am optat pentru concediul de crestere a copilului de 2 ani. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie dupa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie bee79 bee79 Buna ziua! Cu cate zile inainte de a implini copilul varsta de doi ani trebuie sa revin la serviciu pentru a beneficia de stimulent de insertie? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)